WCMS Training in Helsinki

Avis-vuokraamossa ojennat luottokorttisi (ja voucherin, jos vuokraus on maksettu etukäteen) sekä ajokorttisi (ollut voimassa vähintään vuoden) Avis-virkailijalle. Kun kuljettajia on useampia, silloin kaikkia kuljettajia pyydetään esittämään ajokorttinsa. Seuraavaksi Sinulle annetaan vuokrasopimus tarkistusta ja allekirjoitusta varten (ehdot vuokraussopimuksen takasivulla). Kuljettajan minimi-ikä on 23 vuotta vuokraushetkellä.1 day 7 days 14 days
Group A 10 Euro

Group B 45 Euro

Group C 1000 Euro


1 day7days14days
Group A10 Euro
Group B45 Euro
Group C1000 Euro

Lisäkuljettaja/Nuori kuljettaja

Useimmissa maissa on erillinen nuoren kuljettajan lisämaksu (kun kuljettaja on alle 25 vuotta vanha). Lisäkuljettajat rekisteröidään Avisin sopimukseen vuokrauksen alkaessa.

Lisävarusteet

Kaikki lisävarusteet, kuten lasten turvaistuin, matkatavarateline jne. maksetaan paikallisesti. Kun vuokrasopimus tehdään, sinulta pyydetään luottokorttia, jolla voit kattaa nämä kustannukset. Luottokortti toimii myös auton takuuna. Lisävarusteet veloitetaan luottokortilta vuokrauksen päätyttyä.

Mitarbeiterverkaufsliste Januar 2004.pdf

Lentokenttämaksu
Useimmilla lentokentillä Euroopassa veloitetaan "lentokenttämaksu". Maksu vaihtelee - se voi olla joko kiinteä summa tai joku prosentti vuokrauksen loppusummasta.

Valtion vero (ALV)
Sisältyy lähes kaikkiin pakettihintoihin Euroopassa.

Paikalliset lisämaksut
Avis voi joissakin maissa veloittaa paikallisia lisämaksuja kuten tieveroa, ajoneuvoveroa jne. Lisämaksut maksetaan ALV:n lisäksi.

Polttoaine
Useimmissa vuokrauskohteissa asiakas saa ajoneuvon tankattuna. Silloin auto tulisi palauttaa polttoainesäiliö täytettynä. Jos kuitenkin auto palautetaan ja polttoainesäiliö on vajaa, säiliön täydennyskus-tannukset veloitetaan asiakkaan luottokortilta. Joissakin vuokrauskohteissa on mahdollista ostaa etukäteen polttoaineen täydennys, joka tarkoittaa sitä että asiakas maksaa Avisille yhden tankillisen polttoainetta ja voi palauttaa auton tankki tyhjänä.

Yhdensuuntaiset vuokraukset

Yhdensuuntaiset vuokraukset tulee vahvistaa etukäteen ja niihin saattaa kohdistua jättömaksu. Maksut hoidetaan paikallisesti.

Toimiston aukioloaikojen ulkopuolella tapahtuvien vuokrausten palvelumaksu
Joissakin tapauksissa asiakkaalta veloitetaan nouto/jättömaksu, kun palvelu tapahtuu aukioloaikojen ulkopuolella.

Kolmannen osapuolen vastuu (ALI)
Kolmanne osapuolen vastuu antaa lain vaatiman vakuutuksen, kun onnettomuus tai vahinko sattuu muille henkilöille tai muiden henkilöiden omaisuudelle. Suoja kattaa ajoneuvon sisällä olevat henkilöt.

Omavastuun pienennys kolarivakuutukseen (CDW)
CDW kattaa korjaukset tai uuden auton onnettomuus- tai vahinkotilanteissa, ei kuitenkaan varkauteen liittyvää vahinkoa. Useimmissa maissa CDW:hen sisältyy omavastuu. Se voidaan alentaa tai poistaa hankkimalla paikallinen lisävakuutus, jota kutsutaan "Supervakuutukseksi" (Super CDW).

Supervakuutus (Super CDW)
Supervakuutus alentaa tai poistaa autovuokraajan vastuun vahinkotapauksissa. Supervakuutus alentaa tai poistaa omavastuuosuuden (eri maissa eri suuruinen). Vakuutusta tarjotaan paikallisesti.

Varkaussuoja (TP)
Varkaussuoja kattaa varkausvahingot ajoneuvon arvoon saakka sekä muut mahdolliset vahingot. Useimmissa maissa vakuutuksiin kuuluu omavastuuosuus.

Supervarkausvakuutus (Super TP)
Supervarkausvakuutus alentaa tai poistaa (paikallisehtojen mukaisesti) autonvuokraajan vastuun varkaustapauksissa. Vakuutusta tarjotaan paikallisesti.

Lisätapaturmavakuutus (PAI)
Lisätapaturmavakuutus kuljettajalle ja autossa matkustaville. Vakuutus kattaa tapaturmat, jotka sattuvat Avis-autolla ajettaessa. Tapaturman sattuessa vakuutus antaa Avis-autossa matkustaville kiinteän korvauksen kuoleman- ja onnettomuustapauksissa.

Supertapaturmavakuutus (Super PAI)
Vakuutus on mahdollista ottaa joissakin maissa suurempaa vakuutusmaksua vastaan. Se sisältää suuremman korvauksen samoihin tilanteisiin kuin PAI, ja se suojaa myös omaisuuden varkaustilanteissa.

Vakuutusten omavastuuosuus

Yleensä myös silloin kun asiakas on ostanut kolarivakuutuksen ja varkausvakuutuksen, hän on vastuussa tiettyyn summaan saakka korjauskuluista ja varaosista, jos auto on mennyt rikki tai varastettu. Jos asiakas haluaa alentaa omavastuuta tai poistaa sen, hän voi ostaa Super CDW:n.

Kun allekirjoitatvuokrasopimuksen vapaaehtoisten vakuutusten osalta, ne veloitetaan luottokortiltasi.

On järkevä palauttaa auto tuntia ennen vuokra-ajan päättymistä, jotta voi välttyä mahdolliset viivästymiset. Jos kuitenkin palautat auton myöhemmin kuin Avisin suosittelemana ajankohtana, veloitetaan lisävuorokausi.

Hyvitys voucherin käyttämättömistä vuorokausista
Jos palautat auton aikaisemmin kuin voucherissa ilmoitettu palautumissajankohta, käyttmätöntä aikaa ei hyvitetä.

Kiitos että valitsit Avisin!

Lisätietoja saatte matkatoimistoiltanne tai Avisin varauskeskuksesta, puh. 09-8598 333