PartnerPlusBenefit

PartnerPlusBenefit -ohjelman avulla yrityksesi lentää edullisesti
Lufthansan PartnerPlusBenefit -ohjelma on suunnattu yrityksille alentamaan matkakuluja. Se on maksuton eikä ole väliä vaikka yritys matkustaisi vain muutaman kerran vuodessa. Minimi liikevaihtoa ei tarvita.

Kerätyt pisteet ovat voimassa kolme vuotta ja ne voi vaihtaa ilmaisiksi lennoiksi tai luokan korotuksiksi. Etu on voimassa kaikilla Lufthnasan ja sen partnereiden (Air Canada, Austrian Airlines, Brussels Airlines, LOT Polish Airlines, Swiss, United, TAP Portugal) lennoilla. Lisäksi yritys saa muita vaihtuvia kampanjaetuja.

Lue lisää PartnerPlusBenefit -ohjelmasta


PartnerPlusBenefit -asiakkaille vuokra-auto edulliseen sopimushintaan

Avis Autovuokraamo tarjoaa PartnerPlusBenefit -asiakkaille vuokra-auton edulliseen sopimushintaan. PartnerPlusBenefit jäsenet saavat käyttöönsä Avis-alennustunnuksen (AWD-numeron), jolla he saavat edun. AWD-numero tulee mainita aina varausta tehdessä.

Varauksen voi tehdä joko netissä, matkatoimiston kautta, tai Avisin asiakaspalvelussa, puh. 010-4362 200 sekä sähköposti reservations(a)avisbudget.fi.

Lue lisää PartnerplusBenefit -ohjelmasta


Nauti Avis Preferred -palvelusta

PartnerPlusBenefit -asiakkaana sinulla on mahdollisuus liittyä kanta-asiakkaaksemme ja saada Avis Preferred -kortti. Avis Preferred-kortilla voit unohtaa jonot ja kävellä suoraan Preferred-asiakkaille tarkoitetulle palvelutiskille. Korttiin on ladattu tietosi, joten sinun tarvitsee vain esittää se ja voit jatkaa matkaasi. Palvelu on täysin ilmainen.

Helppoa ja nopeaa - ei kiirettä, ei jonoja, ei sopimuksien täyttöä, ei ylimääräisiä veloituksia.

Avis Preferred -kortin saat täyttämällä oheisen hakemuslomakkeen ja lähettämällä sen meille.

Avis_Preferred_PartnerPlusBenefit.pdf

Tervetuloa Avis Preferred-asiakkaaksi!

Tutustu paremmin Avis Preferred-ohjelmaan