Avis Autovuokraamon palvelut yrityksille

Miten yritysasiakkaamme hyötyvät kumppanuudesta


Euroopan johtava autovuokraamo Avis palvelee yli 170.000 eri asiakasyritystä maailmanlaajuisesti. Sopimusasiakkaille Avis on luonnollinen vaihtoehto koska pystymme palvelemaan asiakasta aidosti ja globaalisti yli 180 maassa ja yli 5000 toimipisteessä.

Keskittämällä maailmanlaajuiset vuokraukset Avisille pääset nauttimaan mm. näistä eduista:
 • Saat käyttöösi laadukkaan ja luotettavan yhteistyökumppanin maailmanlaajuisesti.
 • Omat erikoishinnat siellä missä yritykselläsi esiintyy vuokraustarpeita.
 • Saat nopeutetun vuokrasopimuksettoman palvelun (Avis Preferred) yrityksesi paljon matkustaville työntekijöille. Se on nopein ja mukavin tapa vuokrata auto yli 2000 toimipisteessämme. Tätä nopeutettua palvelua saat kaikissa toimipisteissämme pohjoismaissa.
 • Saat yrityksesi vuokrauksista mailienkeruupisteitä. Toimimme yhteistyössä 56 eri lentoyhtiön ja hotelliketjun kanssa mm. Finnair Plus, SAS Eurobonus, Lufthansa Miles & More, British Airways, Hilton Hhonors jne.
 • Tarvittaessa rakennamme yrityksellesi oman räätälöidyn, suomenkielisen varausjärjestelmän.
 • Saat autonvuokrausalan kehittyneimmän ja monipuolisimman globaalin ostoraportoinnin yrityksesi käyttöön.Corporate Plus -sopimukset pienille ja keskisuurille yrityksille
Corporate Plus -ohjelma on erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille suunniteltu palvelu, jolla yrityksesi saa käyttöönsä erikoishinnat maailmanlaajuisesti. Lisäksi Corporate Plus -asiakkaanamme olet oikeutettu liittymään Avis Preferred - nopeutetun palvelumme piiriin.

Kun olet lähettänyt oheisen lomakkeen meille täytettynä, vahvistamme sinulle asiakasnumerosi sekä sopimushintanne, joihin olette oikeutettu volyymiinne perustuen. Vuokrausten maksaminen tapahtuu aina kansainvälisellä luottokortilla tai matkatoimiston kirjoittamalla Avis-voucherilla.

Corporate Plus -palvelun piiriin hyväksytään vain Suomessa toimivia yrityksiä, joiden osoite on Suomessa. Pidätämme oikeuden valita palvelun piiriin kuuluvat asiakkaat. Corporate Plus -palvelua tarjotaan vain yritysasiakkaille.

Sopimukset paljon vuokraaville yrityksille
Mikäli yritykselläsi on runsaasti autonvuokraustarpeita eikä sopimustoimittajaa tai haluat kuulla tehokkaammasta vaihtoehdosta ja kilpailuttaa yrityksesi autonvuokraukset, niin ota meihin yhteyttä sähköpostitse avis(at)avis.fi TAI täytä oheinen yhteydenottopyyntö. Me olemme sinuun sen jälkeen yhteydessä.

Yhteydenottopyyntö

Avis Preferred -palvelu


 • nopein ja mukavin tapa vuokrata
 • ei odottamista
 • valmis vuokrasopimus
 • ei allekirjoitusta
 • autot parhailla parkkipaikoilla
 • Frequent Traveller -jäsenedut

__

Tarvitsetko vuokra-autoa työmatkoilla tai vapaa-aikana? Et kuitenkaan halua autovuokrauksen hidastavan matkan tekoa. Jos yrityksesi on jo tehnyt sopimuksen Avisin kanssa - haluamme tarjota Sinulle parasta palvelua!

Avis Preferred - nopeutettu palvelu on saatavilla nykyään lähes kaikissa Avisin toimipisteessä maailmanlaajuisesti. Suomessa Avis Preferred -palvelua saat kaikissa toimipisteissämme. Avis Preferred -palvelua voivat saada kaikki yritysasiakkaamme ja lisäksi myös kaikki mailienkeruuasiakkaamme.

Avis Preferred -palvelun jäsenenä Sinun ei tarvitse jonottaa, täyttää vuokrasopimusta tai edes allekirjoittaa vuokrasopimusta. Vuokra-autosi on aina parhaalla mahdollisella paikalla -lähtövalmiina! Aina sinun ei välttämättä tarvitse mennä edes autonvuokrauspisteeseen, vaan sinut kuljetetaan suoraan vuokra-autosi luokse ja saat avaimet käteesi - ja matkasi jatkuu!

Varausvaiheessa Sinun tarvitsee ilmoittaa ainoastaan henkilökohtainen Wizard -tunnuksesi, jonka löydät Wizard-kortista. Saat myös automaattisesti kaikki Frequent Traveller -jäsenyyden tuomat edut. Vuokrakohteessa riittää ajokortin esittäminen ja pääset jatkamaan matkaasi vaivattomasti!

Jotta pääsisit nauttimaan näistä Avis Preferred -palveluiden eduista, tulee sinun allekirjoittaa Master Rental Agreement ja hyväksyä palvelun ehdot. Allekirjoittamalla Master Rental Agreementin, annat meille samalla valtuutuksen veloittaa vuokrauksesta syntyneet kulut luottokortiltasi.

Lisätietoja Avis Preferred -palvelusta saat puhelinnumerosta 010 4362200.

__

Täältä voit ladata uusimman Adobe Acrobat Reader -version.

Haluan muuttaa tai täydentää tietojani:

Kanta-asiakastietojen muuttaminen


Avis Preferred - Terms and ConditionsWorldwide Preferred T&C's.pdf

Täältä voit ladata uusimman Adobe Acrobat Reader -version.Ota yhteyttä


Timo Meriluoto
Sales & Marketing Director

Jari Koivisto
Sales Manager
Voit olla yhteydessä sähköpostilla etunimi.sukunimi@avisbudget.fi tai voit täyttää oheisen yhteydenottopyynnön, niin olemme sinuun yhteydessä.