Welcome to Avis

Lyhytaikainen autonvuokraus? Onnistuu!

Tarjoamme oivan palvelukokonaisuuden satunnaisiin, kausittaisiin ja äkillisiin autotarpeisiin

Tarjoamme yrityksellesi joustavaa autonvuokrauspalvelua auton lyhytaikaisiin vuokraustarpeisiin aina kuukaudesta jopa vuoden mittaisiin sopimuksiin.

Et maksa mistään ylimääräisestä etkä sitoudu pitkäaikaisiin leasing-sopimuksiin. Avis Flex -palvelussa voit palauttaa auton meille heti kuukauden minimiajan jälkeen, kun sille ei ole enää käyttöä. Vuokra-aika päättyy saman tien - ei siis minkäänlaisia sopimussakkoja tai keskeytysmaksuja!

Avis EasyCar -palvelu taas säästää jo 200 km päivämatkan suorittamisen jälkeen yrityksesi kustannuksia, verrattuna kilometrikorvauksien maksamiseen työntekijälle. Esimerkiksi 500 km päivämatka EasyCarilla tulee noin 50% edullisemmaksi kuin työntekijän oman auton käyttö. EasyCar on suunniteltu palvelemaan yritysasiakkaita, joilla on tarvetta työajoon mutta heillä ei ole yritysautoja käytössään. Palvelu on kustannustehokas tapa sekä satunnaiseen että säännölliseen työajoon. Saat EasyCar -asiakkaanamme vuokra-autojen käytöstä selkeät raportit. Niistä on helppo seurata vuokrauksia sekä saavutettuja kustannussäästöjä.

Helppoa, edullista ja kätevää! Haluatko asiasta lisätietoa? Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Juuri sinun tarpeisiisi sopiva autonvuokrauspalvelu!

AVIS EasyCar

Kaipaatko edullista vaihtoehtoa kilometrikorvauksille sekä satunnaiseen tai säännölliseen työajoon? Kysy lisää: sales(at)avisbudget.fi 

 

AVIS Flex

Erityistarpeesi huomioon ottava palvelukokonaisuus soveltuu pitkäaikaisiin ja projektiluontoisiin tarpeisiisi ilman minkäänlaista sitoutumista. Kalusto on käytössäsi vain sen aikaa kun tarvitset! Kysy lisää: sales(at)avisbudget.fi
 

Tarvitsetko sijaisautoa huollon tai korjauksen ajaksi?

Avis-sijaisautolla yrityksen pyörät pyörivät vaikka oma ajoneuvo on huoltomiehen hoivassa.

Sijaisauto liikennevahingon syyttömälle osapuolelle

Kolarikorjauksien ajaksi saat Avis-sijaisauton suoraan korjaamoltasi.
Mikäli paikkakunnallasi on Avis-toimipiste - varaa autosi meiltä, niin toimitamme sinulle auton veloituksetta käyttämääsi huolto- tai korjaamoliikkeeseen.