Autovuokraamo

Avis Autovuokraamo

Noutopäivä/aika:
 
 
Palautuspäivä/aika:
 
 
Avis Preferred-asiakkaan tiedot
Sukunimi:
Preferred-asiakasnumero:

Autovuokraamo

Autovuokraamo --- Avis Autovuokraamon historiaa

Avis perustettiin Detroitissa, Yhdysvalloissa, jo vuonna 1946 Warren E. Aviksen toimesta. Toiminta käynnistettiin tarjoamalla autovuokrauspalveluita lentoasemalla - ensimmäisenä maailmassa! Nykyisin Avis Rent A Car System on autovuokrausalan johtava globaali toimija, jonka palvelut ovat saatavilla jo yli 160 maassa ja yli 5000 vuokrauspisteessä.

Autovuokraamo

Avis on Suomen johtava vuokra-autojen tarjoaja

Suomessa Aviksella on maamme laajin palveluverkosto, jonka kautta autoja voi vuokrata kaikissa suurimmissa kaupungeissa ja lentoasemilla.

Avis-liiketoimintaa harjoittaa pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen ja Turun alueella Helkama Rent Oy. Muualla Suomessa autovuokraamot toimivat franchising-ketjuna, johon kuuluu tällä hetkellä kahdeksan yrittäjää. Kaikki ketjun jäsenet toimivat kansainvälisen Avis-konseptin mukaisesti ja käyttävät kansainvälistä integroitua varausjärjestelmää.

Voit vuokrata autot nyt myös helposti netistä 24/7 vuoden jokaisena päivänä Aviksen asiakkaana voit hoitaa autonvuokrauksen helpoimmin netin kautta itsellesi parhaiten sopivana aikana. Internet-varaamo toimii kaikissa niissä paikoissa missä Aviksella on toimipiste ja tarjoaa palvelun aina reaaliaikaisena ja suomen kielellä. Varausvahvistus toimitetaan kätevästi haluamaasi sähköpostiosoitteeseen. Auton noutaminen vuokraamosta onnistuu helposti vain ajokorttia ja luottokorttia näyttämällä.

Autovuokraamo