Liittymällä Avisin ilmaiseen kanta-asiakasohjelmaan takaat ainutlaatuiset hinnat

Avis Preferred: Enemmän etua elämään

Tervetuloa Avis Preferred -ohjelmaan

Avis Preferred -jäsenenä etujen hyödyntäminen ei ala vasta ajoneuvoa vuokrattaessa. Eduista pääsee nauttimaan jo kauan ennen liikkeellelähtöä. Ohjelmaan liittyminen on täysin ilmaista, ja alla esitettyjä palkintoja ja etuja pääsee hyödyntämään välittömästi.

Näihin kuuluvat 10 %:n alennus tulevista autonvuokrauksista, Priority-palvelu ja ainutlaatuiset kumppanitarjoukset.

Ja tämä on vasta alkua. Avisilla on työn alla useita muitakin ainutlaatuisia alennuksia, joista kaikki ovat saatavilla pian. Saat tietää niistä heti, kun ne ovat valmiit.

Liity nyt

Sanoessamme ”palkitsevampaa” me myös tarkoitamme sitä

  • Itsepalvelutoiminto on käytössä johtavissa Avis-vuokrauspisteissä eri puolilla Eurooppaa, kun taas Priority-palvelu on saatavilla yli 3 000 autonvuokrauspisteessä ympäri maailmaa – ja jäsenyys on täysin ilmaista.
  • Tee varaus suoraan tältä verkkosivustolta varmistaen, että olet kirjautunut sisään omalle Avis Preferred -tilillesi. Näin pääsy parhaisiin hintoihin on taattu.
  • Oletko vuokrannut Avisilta ajoneuvon viimeksi kuluneiden kuuden kuukauden aikana? Vuokrauksia voi lisätä kanta-asiakastiliin takautuvasti. Näin palkintoihin pääsee käsiksi vieläkin nopeammin.
  • Avis Preferred -jäsenenä käytössäsi on nimetty Preferred-asiakaspalvelutiimimme. Preferred-palvelulinja varmistaa, että paras mahdollinen palvelu on aina saatavilla Avis Preferred -jäsenille.
  • Ja mikä parasta, seuraavissa maissa olevat Avis Preferred -kanta-asiakasohjelman jäsenet voivat ansaita ohjelmaan kuuluvia etuja: Alankomaat, Belgia, Espanja, Etelä-Afrikka, Irlanti, Islanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Luxemburg, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Turkki ja Yhdistynyt kuningaskunta.
Avis Preferred: Enemmän etua elämään