Liittymällä Avisin ilmaiseen kanta-asiakasohjelmaan takaat ainutlaatuiset hinnat

Sanoessamme ”palkitsevampaa” me myös tarkoitamme sitä

  • Itsepalvelutoiminto on käytössä johtavissa Avis-vuokrauspisteissä eri puolilla Eurooppaa, kun taas Priority-palvelu on saatavilla yli 3 000 autonvuokrauspisteessä ympäri maailmaa – ja jäsenyys on täysin ilmaista.
  • Tee varaus suoraan tältä verkkosivustolta varmistaen, että olet kirjautunut sisään omalle Avis Preferred -tilillesi. Näin pääsy parhaisiin hintoihin on taattu.
  • Oletko vuokrannut Avisilta ajoneuvon viimeksi kuluneiden kuuden kuukauden aikana? Vuokrauksia voi lisätä kanta-asiakastiliin takautuvasti. Näin palkintoihin pääsee käsiksi vieläkin nopeammin.
  • Avis Preferred -jäsenenä käytössäsi on nimetty Preferred-asiakaspalvelutiimimme. Preferred-palvelulinja varmistaa, että paras mahdollinen palvelu on aina saatavilla Avis Preferred -jäsenille.
  • Ja mikä parasta, seuraavissa maissa olevat Avis Preferred -kanta-asiakasohjelman jäsenet voivat ansaita ohjelmaan kuuluvia etuja: Alankomaat, Belgia, Espanja, Etelä-Afrikka, Irlanti, Islanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Luxemburg, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Turkki ja Yhdistynyt kuningaskunta.
Avis Preferred: Enemmän etua elämään