Welcome to Avis

Julkishallinnon palvelut

Avis-autovuokraamo jatkaa julkishallinnon puitesopimustoimittaja

Avis on valittu yhdeksi autonvuokraustoimittajaksi Hanselin kilpailutuksessa. Tarjoamme Hansel-asiakkaille sopimushinnat niin lyhyt- kuin pitkäaikaisiin autonvuokrauksiin.

 

Monipuolinen kalusto vastaa haasteisiisi

Meiltä löydät niin näppärät ja ketterät kaupunkiautot, tilavat farmarit ja näyttävät edustusautot. Laaja ja moderni kalustomme sisältää myös monipuolisen valikoiman hyötyajoneuvoja, kuten erikokoisia pakettiautoja ja pickup-lava-autoja vaativiinkin kuljetustarpeisiin, sekä katumaastureita ja nelivetoja.

Kalustomme on nyt uudempaa kuin koskaan. Tämä näkyy paitsi luotettavuudessa ja kattavassa lisävarustelussa, myös käyttövoimassa: valikoimastamme löydät niin ladattavat hybridit, täyssähköautot kuin kaasuautotkin virastosi avuksi ympäristötavoitteisiin pääsemisessä.

Tutustu kalustoomme

 

Olemme apunasi ympäri Suomen

Avis toimii Suomessa osana Helkama Yhtiöitä. Toimipisteverkostomme lähes 100 palvelupistettä kattavat koko Suomen Helsingistä Inariin ja Vaasasta Joensuuhun.

Laaja verkosto on myös kustannustehokas verkosto: vältyt toimituskuluilta ja turhalta odottamiselta, kun autosi on jo valmiiksi samalla paikkakunnalla kuin sinäkin. Samalla paikallisen tiimimme asiantuntemus on apunasi.

Katso kaikki toimipisteemme

Tutustu kalustoon ja varaa