Welcome to Avis

Travel around Helsinki with rental car

Tervetuloa vuokraamaan auto Helsingistä

Welcome to Helsinki!

The intriguing capital of Finland offers it all: city life with historical buildings and shopping centres, inviting sea view and archipelago as well as forests and peaceful nature.

 

Unfortunately, not all of these are reachable by public transport. The timetables might not suit your schedule, you find it too complicated to search for bus stops, or you just prefer to control you own schedule.

 

Try our rental cars, then! We have a wide selection of fresh and wel--equipped cars and minibuses that will take you, wherever you are going to. Easily and safely, with no extra huzzle or puzzle.

 

See our locations in Helsinki and book a car

Tervetuloa Helsinkiin!

Helsingissä ja sen ympäristössä on paljon nähtävää ja koettavaa. Ihaile keskustan jugend-taloja, shoppaile outlet-myymälöissä ja kauppakeskuksissa, suuntaa merimaisemiin tai luonnon helmaan.

 

Vaihtoehtoja on paljon koko Uudellamaalla mutta valitettavasti kaikkiin ei pääse helposti julkisilla. Aikataulut eivät ehkä sovi kiireisille matkailijoille tai et halua lähteä selvittelemään sopivia linjoja ja pysäkkejä. Tai ehkä haluat vain olla oman aikataulusi herra ja liikkua juuri silloin, kun sinulle sopii.

 

Ota siis meiltä vuokra-auto allesi! Kalustossamme on laaja valikoima tuoreita, hyvin varusteltuja henkilöautoja ja B-kortilla ajettavia minibusseja, jotka vievät sinut kohteeseesi nopeasti ja huolettomasti.

Katso vuokrauspisteemme Helsingissä