Welcome to Avis

Kävikö korot kalliiksi?

Älä sido pääomaasi ostoautoihin vaan maksimoi hyötysi. Pitkäaikaisvuokraus on huoleton ja kustannustehokas vaihtoehto, joka joustaa mukana yrityksesi elämässä.

Autot ovat merkittävä kustannuserä monelle uudelle ja vakiintuneellekin yritykselle. Ilman autoa eivät firman pyörät pysy pyörimässä, mutta sitoutuminen askarruttaa. Autotarve saattaa vaihdella kausittain, tai ehkä muuten vain on vaikeaa ennustaa nykyisessä maailmantilanteessa, montako autoa tarvitset puolen vuoden kuluttua tai ensi vuonna. Siksi leasingsopimusten pitkät sitoutumisajat eivät välttämättä sovi sinulle. Jos taas ostat tarvitsemasi autot, sidot yrityksen pääomaa merkittävästi resurssiin, jonka arvo vain laskee vuosittain. Lisäksi tulevat autolainan korkeat korot ja huoli korkokehityksestä.

 

Sano meidän kanssamme "ei" korkeille koroille ja epävarmuudelle. Pitkäaikainen vuokra-auto on joustava ratkaisu autotarpeeseen kuukaudesta aina jopa vuoteen tai kahteen.Tutustu palveluihimme alta ja lue lisää siitä, miten voimme auttaa juuri sinun yritystäsi! Tai ota meihin heti yhteyttä.

Ota meihin yhteyttä ja kysy tarjousta yrityksellesi