Welcome to Avis

Uuden asiakkaan etu -10 % yrityshinnoista

Nyt on oikea aika maksimoida etusi ja vuokrata autot yrityksesi käyttöön

Etsitpä sitten henkilöautoa työmatkallesi tai pakettiautoa koko projektisi ajaksi, Avis on aina apunasi. Monipuolinen kalustomme palvelee yrityksiä toimipisteissämme ympäri Suomen.

 

Kokeile sujuvaa yritysautoilua ja hyödynnä alkuvuoden etusi. Kun jätät meille nyt varauspyynnön, saat kaikki autonvuokrauksesi -10 % normaaleista yrityshinnoistamme maaliskuun loppuun asti.*  

 

Mitä pikemmin siis olet yhteydessä meihin, sitä enemmän vuokrauksia ehdit tehdä etuhintaan! Ota yhteyttä sales@avisbudget.fi ja hyödynnä yritysetusi.

 

Helppo juttu: kokeile meitä maaliskuun loppuun asti. Jos pidiät palvelustamme ja autoistamme, voit tehdä kanssamme yrityssopimuksen. Yrityssopimus ei sido sinua mihinkään vähimmäisvuokrausmäärään. Sen sijaan se antaa sinulle kiinteän yrityshinnan, joka ei heilahtele sesonkien mukaan. Lue lisää yrityssopimuksen eduista ja palveluista alta. 

 

* Tarjouksen ehdot:

  • Etu koskee ainoastaan uusia yritysasiakkaita, joilla ei ole tällä hetkellä voimassa olevaa sopimusta Aviksen kanssa. Etu ei ole voimassa kuluttajille eikä olemassa oleville asiakkaille. Etu ei koske jo tehtyjä varauksia.
  • Etu koskee sekä henkilöauto- että hyötyajoneuvoja, sekä lyhytaikaisia että pitkäaikaisia vuokrauksia.
  • Saat edun normaaleista yrityshinnoistamme tekemällä autovarauksen osoitteesta sales@avisbudget.fi. Muuta kautta tehdyt varaukset eivät ole mukana kampanjassa.  
  • Varaukset tulee tehdä viimeistään 31.3.2024 ja vuokrausten tulee alkaa viimeistään 31.12.2024.
Ota meihin yhteyttä ja varaa auto yrityksellesi -10 % edulla